Pododip Lipide Creme Diabetische Voet tube 10 ml

1,00 Excl.Btw | 1,21 Incl.Btw

PODODIP Lipide Creme Diabetische Voet tube 10 ml voor de dagelijkse verzorging van de voeten.
De speciaal samengestelde formule zorgt voor een intelligente lipide dubbellaag op het oppervlak van de huid, en reguleerd hiermee waterverlies.

Op voorraad

Beschrijving

PODODIP Lipide Creme Diabetische Voet tube 10 ml.

PODODIP Lipide Creme Diabetische Voet tube 10 ml voor de dagelijkse verzorging van de voeten.
De speciaal samengestelde formule zorgt voor een intelligente lipide dubbellaag op het oppervlak van de huid, en reguleerd hiermee waterverlies.
Door een wisselwerking met de lipide lagen in het stratum corneum zorgt het voor versterking van de natuurlijke huid barriëre.

Een moisturizer complex die zorgt voor een tot 24 uur aanhoudend vochtinbrengende werking.
Bevat aloë vera , d-panthenol ( Provitamine-B5 ) en allantoin voor een huidkalmerende werking.
Bevat een parfum en is bovendien parabeenvrij geformuleerd. De lipide verzorgingcrëme voor diabetischi.
De voeten goed wassen en drogen.

De voeten 1 – 2 maal daags licht insmeren met een licht masserende beweging.

INGREDIËNTS:
Aqua, Isostearyl Isostearate, Urea, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Cetyl Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Sodium Lactate, Cetyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Parfum, Xanthan Gum, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Stearic Acid, Tocopherol.

Extra informatie

Gewicht 13 g

ingrediënts - inci

INGREDIËNTS:
Aqua, Isostearyl Isostearate, Urea, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Cetyl Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Sodium Lactate, Cetyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Parfum, Xanthan Gum, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Stearic Acid, Tocopherol.

CPNP

CPNP NR: 2708602

In Verordening (EG) nr. 1223/2009 (artikel 13) is bepaald dat alle cosmetische producten die in de Europese Unie op de markt worden gebracht moeten worden geregistreerd via CPNP voordat zij op deze markt worden geïntroduceerd.

CPNP is niet toegankelijk voor het publiek. Het portaal is uitsluitend toegankelijk voor de bevoegde autoriteiten (in het kader van het markttoezicht, de marktanalyse, de evaluatie en de consumentenvoorlichting) en voor de gifcentra of vergelijkbare instellingen die door de lidstaten zijn opgericht (in het kader van de medische behandeling) en kan niet door het publiek worden geraadpleegd.